PARISGOLD SRL
Your Cart

Terms & Conditions

Terms & Conditions

TERMENI SI CONDITII

Proprietate intelectuala

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca parisgold.ro , toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul parisgold.ro au fost dezvoltate, pregatite, verificate si aranjate de catre SC PARISGOLD SRL prin utilizarea unor metodologii care implica un consum de resurse si ca ele constituie proprietatea intelectuala a firmei SC PARISGOLD SRL.

Continutul si design-ul parisgold.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acestea, apartin firmei SC PARISGOLD SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Este stict interzisa reproducerea si utilizarea materialelor parisgold.rofara permisiunea scrisa prealabila.

Inregistrare ca utilizator

Website-ul parisgold.ro se acceseaza in mod gratuit, iar pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite de site este necesar sa va creati un cont de utilizator pe site.

Termeni si conditii

Va recomandam sa studiati acest document inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale

Utilizarea site-ului parisgold.ro implica acceptarea tuturor prevederilor si conditiilor acestui document. Pentru orice incercare de frauda sau acces neautorizat la site-ul parisgold.ro se va face raportare la autoritati. Acceptul acestor conditii si termeni duce la asumarea in totalitate a riscurilor.

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor de utilizare a parisgold.ro si a Politicii de Confidentialitate,  a protectiei datelor cu caracter personal GDPR precum si a Politicii utilizarii cookie.

Continutul site-ului www.parisgold.ro inclusiv a prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a parisgold.r osi a Politicii de Confidentialitate a acestuia, poate fi schimbat in orice moment fara o notificare in prealabil si de aceea va rugam sa le revedeti periodic.

Ca utilizatori ai acestui site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator creat pe site si sunteti de accord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile effectuate din contul dvs. de utilizator.

Parisgold.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de online-home.ro.

Parisgold.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a elimina sau modifica texte sau de a refuza vanzarea de produse.

Date personale

Date personale ca: nume, prenume, adresa de e-mail, data nasterii, alte informatii cu caracter personal sunt necesare la inregistrarea dvs. ca utilizator pentru identificarea dvs.

Confidentialitate- Protectia datelor cu caracter personal

SC PARISGOLD SRL respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza si comanda produse de pe acest site si, de asemenea, SC PARISGOLD SRL respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Toate informatiile cu caracter personal sunt necesare doar pentru facturare si confirmarea comenzilor facute in cadrul acestui site si in nici un caz nu vor fi oferite nimanui fara acordul dumneavoastra in prealabil. In cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate atunci cand vizitati site- SC PARISGOLD SRL sau cand doriti ca aceste date sa fie sterse din baza noastra de date in urma comenzilor efectuate va rugam sa va adresati in scris sau pe email la adresa furnizata in pagina de contact.

SC PARISGOLD SRL nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, sau orice alta data cu caracter personal ) pe nici unul din site-urile Companiei – SC PARISGOLD SRL in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC PARISGOLD SRL

 Cum cumpar?

Pentru a comanda produsele oferite de parisgold.ro, va sugeram ca mai intai sa identificati sa sa alegeti produsele, apoi sa va deschideti un cont (sau daca aveti déjà, sa intrati in contul dvs. Selectati metoda de livrare si metoda de plata. Comenzile se efectueaza online prin email, cu ajutorul formularului de comanda sau telefonic.

 

Modalitati de plata

Plata produselor dorite de dvs. se poate face prin transfer bancar/ordin de plata.

Livrare si transport

Livrarea produselor Parisgold Srl.se face la o data si o ora stabilita de comun acord.

Prin livrare se intelege transportul auto pana in fata imobilului (adica nu pana in fata usii apartamentului daca locuiti la bloc).

Pana la receptia produselor de dvs., produsul este proprietatea firmei SC PARISGOLD SRL si este asigurat de catre aceasta.

 

In functie de cantitatea de produse Parisgold Srl.comandate, livrarea se realizeaza cu mijloace de transport proprii sau prin firme specializate in serviciul de curierat. Pentru a calcula cu exactitate taxa de transport, va rugam sa ne contactati.

Sau, produsele se pot ridica de catre dvs., direct de la sediu nostru.

 

CONDITII GENERALE ALE GARANTIEI

Garantia include defectele fizice ale materialului. Reclamatiile vor fi adresate persoanei juridice de unde a fost achizitionat produsul.

In cazul unei reclamatii in perioada de garantie este necesara prezentarea facturii in original sau a bonului de casa ce atesta cumpararea produsului.

Garantia este valida doar daca produsul Parisgold Srl.este utilizat conform instructiunilor descrise in acest manual.

Garantia nu este valida in urmatoarele situatii:

Daca produsul Parisgold Srl.a intrat in contact cu lichide

Daca produsul este foarte murdar si neingrijit;

Daca produsul Parisgold Srl.a fost supus unor modificari sau reparatii fara autorizarea expresa a firmei Parisgold Srl.;

Daca nu s-au respectat instructiunile de folosire, curatare si intretinere a produsului Parisgold Srl.; sau

Daca produsul prezinta deteriorari cauzate de o intretinere neadecvata, neglijenta sau alti factori.

Garantia este mentionata la fiecare produs in parte.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 completata prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul doar daca:

Produsele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera.

Produsele nu prezinta deteriorari cauzate de manipularea incorecta

Pentru a fi returnate, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: facture, chitanta, certificat de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. Produsul nu poate fi returnat fara toate aceste documente.

In cazul in care comanda dvs. contine saltelesau alte produse fabricate special pentru dvs. (tipo-dimensiuni, altele decat dimensiunile standard: 90x200cm, 140x200 cm, 160x200 cm si 180x200 cm), aceasta nu poate fi returnata.

Clientului i se va retine o taxa de 70 lei fara TVA, ce reprezinta taxa de reambalare a produsului daca acesta a fost scos din ambalaj.

Parisgold Srl.este obligata sa va ramburseze contravaloarea comenzii returnate de dvs. in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite si din care s-au scazut taxele aferente, in termen de 30 de zile de la returnarea comenzii dvs. Taxele sunt suportate integral de client cu exceptia returnarilor din cauza defectelor de fabricatie.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele la adresa indicata de SC PARISGOLD SRL.

SC PARISGOLD SRL nu isi asuma raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de transportul si manipularea efectuate de client.

Daca in maxim 2 zile de la notificare scrisa privind refuzul comenzii, comanda nu este livrata de catre client si receptionata de catre Parisgold Srl, se considera ca s-a renuntat la refuz si ca produsele acelei comenzi sunt acceptate.

In cazuri exceptionale, SC PARISGOLD SRL isi rezerva dreptul de a nu efectua returul solicitat.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii SC PARISGOLD SRL, conform Legii nr.51 din data de 21 ianuarie 2003.

 

Comentarii, comunicarii

Site-ul este gandit interactiv. Asadar, utilizatorii parisgold.ro pot posta comentarii, sugestii, idei, pot pune intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimidate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale.

Publicitate

Parisgold.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea parisgold.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter personal. 


Confidentialitate- Protectia datelor cu caracter personal

SC PARISGOLD SRL respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza si comanda produse de pe acest site si, de asemenea, SC PARISGOLD SRL respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Toate informatiile cu caracter personal sunt necesare doar pentru facturare si confirmarea comenzilor facute in cadrul acestui site si in nici un caz nu vor fi oferite nimanui fara acordul dumneavoastra in prealabil. In cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate atunci cand vizitati site- SC PARISGOLD SRL sau cand doriti ca aceste date sa fie sterse din baza noastra de date in urma comenzilor efectuate va rugam sa va adresati in scris sau pe email la adresa furnizata in pagina de contact.

SC PARISGOLD SRL nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, sau orice alta data cu caracter personal ) pe nici unul din site-urile Companiei – SC PARISGOLD SRL in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC PARISGOLD SRL

We use cookies to give you the best experience on our site and to create custom ads. Accepts only the necessary cookies. Read more about the use of cookies.